Aftenmenu

 

4 retters menu 300,-

Skal vælges af hele bordet

Laksecannelloni

Kyllingeterrine

Grillet okse striploin

Rabarberdessert

_____________

À la carte menu

Alle retter har forretstørrelse. Vi anbefaler 3-5 retter pr. person

Snacks

Chips - kartoffel - jordskok - rødbede - pastinak 40,-

Nødder og oliven 45,-

Arancini – mozzarella - ærter - safran 40,-

Koldt

Bræt af udvalgte charcuterie (god til at dele) 115,-

Laksecannelloni-varmrøget laks - koldrøget laks - urter - agurk 75-

Asparges med rejer – urter - rygeost 75,-

Oksetartar - løg - æg – syltede bøgehatte – chips 80,-

Kyllingeterrine - pickles-hasselnød 60,-

Blækspruttesalat - fennikel-chorizo 75,-

Charcuterie

Iberico de Billota - sortfodsskinke  100,-

Bresaola – lufttørret okseinderlår 45,-

Salami Finocchiona - fennikelsalami 40,-

Napoli salami- krydret italiensk salami 40,-

Varmt

Poussin – gulerod – ramsløgscreme - hønseglace 120-

Grillet okse striploin- asparges – rødvinsglace- Bearnaise 120,-

Burger - okse – cheddar – jalepenos - løg 110,-

Lammeculotte – urter- grøntsager – lammesky 120,-

Muslinger - urter – hvidløg – hvidvin 110-

Sides

   Pommes frites 40,-,-

Grøn salat 40,-

Nye kartofler - ramsløg 40,-

Ost

Manchego Viejo - Spanien – får – halvtør og skrøbelig 40,-

Roquefort – Frankrig- får-blåskimmel-halvblød og skrøbelig 50,-

Sødt

Creme Brulée – lime - appelsin 70,-

Rabarber – rabarberkompot- rabarbersorbet-hvidchokolade crumble 70,-

Saltet Peanut Brownie -vaniljeis 60,-